adilah's FotoPage

By: adilla life

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[Archive]
Monday, 1-Sep-2008 04:25 Email | Share | | Bookmark
Majlis perpisahan ...........30/08/08

wajah2 yg ceria wlaupun majlis berpisah
lg gambar kat pizza
..........slmt tinggal semua
View all 5 photos...
salam.......
lama tak up date kan fotopages ni dah naik bersawang he he aku memang busy gle hingga saat akhir...Aku just nak inform kawan2 semua 5hb ni aku akan berpindah ke alor star,My last day in intekma 4hb ni so pas ni aku akan mula berkerja di alor star..doakan kejayaan aku ditempat baru ye
Gambar2 ni diambil masa majlis yg ditaja bos aku...inilah wajah2 'account department'yg aku tinggalkan
Terima kasih bos belanja makan pizza...hu hu sedih benarnya tapi apa blh buat aku ni pencari rezeki dan peluang yg aku dapat tak patut disia kan kan........
Tiga tahun disini ...byk suka duka yg aku kongsi bersama2 budak2 intekma,masa aku pun actually lebih banyak di office dr dirumah...intekma bagaikan umah kedua aku .
Malam plak aku kuar 'tgk wayang bersama anak2 buah aku kat akaun ..last dah pas ni dah tak ada..
sedikit bingkisan utk mereka.Harapj jgn lupakan bos lama nanti hehe
Terima kasih kerana byk membantu dan maafkan segala keterlajuran kata sepanjang kita berkerjasama (Kak Lin,Yana,Kluang dan Awie).

Buat semua yg mengenali diri ini halalkan makan minum sepanjang aku bergelar anak rantau di shah alam ini...salam ramadhan almubarak


Friday, 6-Jun-2008 04:48 Email | Share | | Bookmark
CUTI SEKOLAH KALI INI

mkn dlu ..........
arman +syikin
kami semua ..Tanpa bya
View all 14 photos...
Salam hai!
Berjumpa lg dlm post baru he he….weekend baru2 ni aku balik kg ,tapi mcm selalu kalau balik kg bukannya reti dok umh(mak aku kata).Aku memang dah niat xni balik tak nak ke mana2 he he tapi …KITA MERANCANG TUHAN YG MENENTUKAN .Aku ni mcm biasa ler kalau balik kg memang me war2 kan maklum ler YB he he,otak kata nak wat benda lain last2 wat benda lain .Jumaat memang lepak kat umh aje borak ngan cik wan (adik aku)+tidoq (bdn pn tak sht sgt)

Tapi mlm tu dan2 tu sht bila esk ada yg ajk pi mkn kenduri arMAN ……………tak la jauh tapi ada gak sejam lebih.So Sabtu yg indah di waktu matahari terpacak ats kepala ,pd waktu itu Mail,Asyraf ,Baya sampai utk menjemput aku (pandai dak aku ?tunggu kat umh aje).Maka kami pn berangkat ke Parit BuntaR ……nama tempat KEDAI EMPAT , sblm sampai ke parit buntar ,kami singgah kat Petronas Station Bandar Baharu menunggu (Asma dan Kak Chah ) utk konvoi ke sana . Bila kami sampai org ,dah nak buka khemah dlm kul 3 lbh,jumpa si sulie yg dh lama tunggu kami…………….Lepak tak lama,pas mkn dan berbasi2 dgn pengantin+posing skt kami pn mohon undur diri ,kerana masih byk perancangn lain .
BAlik dr parit buntar,dok ingat nak cpt so Si ASyraf pn guna highway nak balik ke umh aku tapi mcm aku kata lain ,kita rancang lain ,lain plak yg jd..Kami terlibat plak dgn jem(agknya ramai mkn knduri+ tressure hunt group am bank )Si Auni dah menanggis2 dlm keta (anak bya+asyraf).Manakala kak chah dan asma dah berpech ngan kami utk menghadiri jemputan lain .Sampai kat umah aku,solat +salin baju ,kmi bergegas lak ke Sungai Petani ………plannya nak celebrate birthday Mael Rafek (30/05),dlm perancangan nak main bowling hmmmm tapi tak dpt coz kelewatan kmi sampai he he ,so pas magrib kami jumpa kat pekan baru aje makan ikan bakar .SEbenarnya mastermind utk majlis ni adalah Cik maz,ptt diberi credit tahu napa?dlm masa tak smpai 24 jam kami dpt mengumpulkan 15 org jd ler mcm reunion kck lak .so ni ler gambar wedding arman+syikin dan birthday mael.

lagi satu ...kena terima kasih kat Cik Maz yg telah belanja kami semua mlm tu..........psst jgn ckp kat org tau

Selamat pengantin baru arman dan syikin

http://photos-193.friendster.com/e1/photos/39/13/34243193/1_709386915l.jpg
Happy birthday to my best friend Mail Rafek






[url][quote][quote][quote][img][url]


Thursday, 29-May-2008 08:41 Email | Share | | Bookmark
anak big bos kahwin ...........................

sebelum majlis mula -pintu gerbang
bunga bunga dikiri kanan tangga
spinning ballon
View all 25 photos...
Hai…….sebelum aku bercuti bsk sahaja ler nak kongsi gambar2 ni utk tatapan korang semua. Gambar ni bukan ler best sgt kui kui ..tapi aku nak gak letak .Kita sebagai orang biasa2 bukan senang nak dapat ‘UNDANGAN PERKAHWINAN KE HOTEL kn (org lain aku tak tahu….aku memamg ye ).alkisah nya aku memang ler tunggu arini 24hb mei baru2 ni ,tapi apa kan daya kita merancang tuhan yg menentukan ….ari yg dinanti ,AKU demam ler plak langsung tak dapat datang ke wedding tu ish ish..Ini sebenarnya majlis anak Big Bos aku kat cni…..majlis nya diwaktu malam ,Team2 intekma memang berkerja keras utk wedding maklum ler bos kan …..disamping byk vip ada .Selalunya kalu org jemput mkn nasi kenduri waktu siang aje,panas kn ni waktu mlm sejuk ler skt….
Tapi aku rasa suka tgk gambar ni (teringin nak kahwin kot he he) apapun ini adalah hari bahagia pada yg bergelar pengantin baru.So atas belas ihsan kawan opis I …so ni ler gambarnya …tak ada niat apa2 just nak tunjuk kecantikan mlm disinari cahaya kegembiraan bukan utk setiap hari tapi khas utk pengantin baru.Dan ini juga utk tatapan bakal2 pengantin kot2 ler ada budget nak wat kat cni (promo skt,bawa pengantin siap duit aje yg lain semua di settle kan including pelamin tapi baju budget lain ).So aku akan letak dr gambar preparation sampai kemuncaknya .Dalam pada itu gak kami ada arrange suprise for MD sempena harijadi dia (19hb).So I present to u all this
Have fun………
aku nak balik mlm ni

tahniah pada big bos aku dapat menantu lawa.........



Tuesday, 20-May-2008 21:29 Email | Share | | Bookmark
Putrajaya........waterscreen

ini dia...........
permulaaan
gambar penyu naik ke tasik
View all 10 photos...
Hai..........aaah malas nya nak berkerja selepas cuti yg agak panjang he he
Last weekend,aku jejalan ke umah asmawati....so ari sabtu yg panas terik ,balik dr keja aku pn membungkus apa yg ptt utk dijadikan bekalan he he
Bila dah jumpa dgn as,aku ajk gi makan dlu lapar gle drp pagi tak makan .Pastu kami gi ronda jusco kat mana ntah aku tak ingat (jgn marah ye)tapi dkt2 dgn umah cik as ler.Pas magrib As ajak aku gi putrajaya,katanya ada WATERSCREEN kul 9 startnya.Bila kami sampai kat putrajaya org dah ramai gle ...parking dah jd ber double2..........
so ini aje yg dapat aku ambik dlm kegelapan malam.....
Aku kagum betul dgn kecanggihan teknlogi ish2 terrer betul depa ni,ye la mcm mana air tiba2 ada IMEJ yg real kuar.So pd yg tak pi..ringan2 ler kaki gi kat putrajya sampai 31hb ni setiap mlm tau pd 9mlm dan 10 mlm.Persembahan 'water screen 'lebih kurang 20 minit.
enjoy


Monday, 12-May-2008 13:07 Email | Share | | Bookmark
[b]just try [/b]

pemandangan mlm di melaka
comei2nya ...
hitam putih kehidupan
View all 4 photos...
[u]assalamulaikum...........
he he ni sebenarya kali pertama utk aku mengenal kan diri...Ini adalah buah tangan pertama.
Please encaurage me k....this picture semua drp gambar-gambar baru di melaka sempena percutian (mkn knduri )
So utk sesi pertama tak ler banyak gambar yg dapt dimasukkan just nak try

enjoy my picture


[Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net